MYO-O

Tehnica agricola pentru viitor

Solutii financiare pentru prezent

Masini si utilaje agricole de ultima generatie:

Tractoare de vanzare: 23 - 27 CP

Tractoarele seriei J (LS Mtron) sunt tractoare compacte, performante, multifunctionale destinate in special horticulturii, constructiilor usoare, terenurilor de golf, stadioanelor, amenajarilor municipale etc

Tractoare de vanzare: 35 - 57 CP

Destinatie fermelor mici - medii, tractoarele seriei U si R (LS Mtron), sunt tractoare universale ce incorporeaza tehnologie de ultima generatie testata si certificata pentru cele mai variate si solicitante conditii de lucru.

Tractoare seria Plus: 70 - 90 CP

Destinate in special fermelor medii, tractoarele seriei Plus (LG Mtron) sunt tractoare specializate, robuste, concepute pentru a garanta un randament ridicat si costuri scazute de operare si întretinere.

Combine agricole pentru recoltat

Combinele agricole pentru recoltat de capacitate medie, pot fi utilizate cu rezultate foarte bune la recoltarea din lan a culturilor de: orz, grau, secara, ovaz, soia, floarea-soarelui, sorg, porumb si orez.

Echipamente de recoltat pentru combine
Fie ca este vorba de recoltarea integrala a culturilor de floarea soarelui sau porumb, echipamentele de recoltat comercializate de MYO-O ofera, intr-o singura trecere, un randament foarte ridicat si costuri de operare mici.

Post-vanzare

service si piese de schimb

Din momentul în care un contract de vânzare-cumparare este încheiat si produsele sunt livrate, departamentul post-vânzare îsi începe rolul.

(click aici)

Finantare (servicii financiare)

finantare servicii financiare

Fie ca este vorba despre achizitionarea de combine, tractoare  sau utilaje pentru stocarea si manipularea cerealelor, prin intermediul specialistilor, Myo-O va sta la dispozitie si vine in intampinarea clientilor cu solutii de finantare personalizate, perfect adaptate cerintelor si intereselor clientilor.

(click aici)

Sampo-Rosenlew LS Mtron Hongskilde Regent Symaga Maschio Gaspardo Vogel & Noot Antti Novus Sukov